AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı istemek

Kahve falında tatlı istemek

Kahve falında tatlı istemek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, büyüyeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet eder.

Kahve falında tatlı istemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya başka birisi sizi ani kararlar almak zorunda bırakabilir.

Kahve falında tatlı istemek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına yorulur.

Kahve falında birinden tatlı istemek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında tatlı yemek istemek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tatlı erik görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında revani tatlısı görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı şerbeti yemek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işarettir.

Kahve falında tepsi tepsi tatlı yemek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tatlı elma yemek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir