AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı erkek görmek

Kahve falında tatlı erkek görmek

Kahve falında tatlı erkek görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, karlı çıkacağına inanılır.

Kahve falında tatlı erkek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir erkekle tatlı yemek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı erkek çocuğu görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, işlerin canlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok tatlı erkek çocuğu görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı erkek görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında tatlı erkek bebek görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çok tatlı erkek bebek görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı bir köpek görmek neşesine kavuşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı içki içmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir