AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı gerdanlık görmek

Kahve falında taşlı gerdanlık görmek

Kahve falında taşlı gerdanlık görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı gerdanlık gördüyseniz:

  • Küçük aksilikler sizi gereğinden fazla oyalarak bezdirebilir.

Kahve falında taşlı gerdanlık görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taşlı gerdanlık görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı gerdanlık takmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı gerdanlık görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın gerdanlık satın almak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil gerdanlık takmak büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına inanılır.

Kahve falında mavi gerdanlık görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın gerdanlık hediye almak dertlerinin sona ereceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir