AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşa dönüşmek

Kahve falında taşa dönüşmek

Kahve falında taşa dönüşmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine yorulur.

Kahve falında taşa dönüşmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Kahve falında taşa dönüşmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canavara dönüşmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurt adama dönüşmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında vampire dönüşmek zararların yakında telafi edileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye dönüşmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında kaplana dönüşmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kartala dönüşmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet eder.

Kahve falında ata dönüşmek her zaman şükür içinde olacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir