AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş yol görmek

Kahve falında taş yol görmek

Kahve falında taş yol görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çok para kazanılacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, verimli olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş yol gördüyseniz:

  • Maddi şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında taşlı yollar görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, malının ve parasının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taştan yol görmek esenlik içinde olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında yola taş döşemek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına inanılır.

Kahve falında taşlık yol görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş yol görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz taşlı yol görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı yollarda yürümek kazalara ve belalara yakın duracağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında taşlı yol görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir