AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktöre görmek

Kahve falında traktöre görmek

Kahve falında traktöre görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında traktöre gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Kahve falında traktörle gezmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına tabir olunur.

Kahve falında traktör devrilmesi görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında traktör aldığını görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında yüklü traktör görmek mal mülk kazanacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında traktöre bindiğini görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında traktörle yük taşımak gerçeklere yüz çevrileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında traktörle gitmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında traktör çalıştırmak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir