AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ıspanak vermek

Kahve falında birine ıspanak vermek

Kahve falında birine ıspanak vermek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, hem işinde başarılı olacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye rivayet eder.

Kahve falında birine ıspanak vermek gördüyseniz:

  • Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir.

Kahve falında ıspanaklı çörek görmek refah düzeyinin artacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı çörek yemek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ıspanak yemeği pişirmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ıspanak görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada ıspanak görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet eder.

Kahve falında ıspanaklı yoğurt görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıspanak böreği yemek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı peynirli börek görmek geçecek güzel bir ömre, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir