AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğle namazını kaçırmak

Kahve falında öğle namazını kaçırmak

Kahve falında öğle namazını kaçırmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında öğle namazını kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında öğle namazını kaçırmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında öğle namazı kıldığını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında öğle namazını kıldığını görmek onlardan fayda göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında öğle namazının farzını kılmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında camide öğle namazı kılmak sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öğle namazı kılmak bunalıma düşeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide öğle namazı kıldığını görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında öğle namaz kılmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir