AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarih yazmak

Kahve falında tarih yazmak

Kahve falında tarih yazmak problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, başarılarının artacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, çok hayırlı insan olunacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarih yazmak gördüyseniz:

  • Size ekstra kazanç getirecek parlak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında tarih yazmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalettir.

Kahve falında yüzüğün içinde tarih görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında belirli bir tarih görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret eder.

Kahve falında belli bir tarih görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelecek bir tarih görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ileri bir tarih görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında tarih belirlemek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında tarih sınavı görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir