AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarih sınavı olmak

Kahve falında tarih sınavı olmak

Kahve falında tarih sınavı olmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, fesat kimselerin çıkacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarih sınavı olmak gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında tarih sınavı olmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarih sınavı görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarih sınavına girmek mal ve mülk sahibi olacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarih dersi çalışmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında tarih hocası görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında eski bir tarih görmek ayrılık yaşanacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında belli bir tarih görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına delalettir.

Kahve falında tam tarih görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir