AnaSayfa / Genel / Kahve falında herhangi bir tarih görmek

Kahve falında herhangi bir tarih görmek

Kahve falında herhangi bir tarih görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kazancının her geçen gün artacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına delalettir.

Kahve falında herhangi bir tarih gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Kahve falında herhangi bir tarih görmek ailesini kaybedeceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında herhangi bir bebek emzirmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, zaferlere doymayacağına tabir olunur.

Kahve falında herhangi bir isim duymak maddi kaynakların zarar göreceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında herhangi bir hayvan görmek stresinin çoğalacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalettir.

Kahve falında vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine inanılır.

Kahve falında herhangi bir sure okumak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işarettir.

Kahve falında herhangi bir şeyden korkmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında belirli bir tarih görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir