AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanınan kadın görmek

Kahve falında tanınan kadın görmek

Kahve falında tanınan kadın görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tanınan kadın gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda ise, ambalajdan ziyade içeriğe önem verin.

Kahve falında tanınmış kadın görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, işveren koltuğunda oturacağına delalet eder.

Kahve falında tanınan kadın görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanınan yaşlı kadın görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanınmayan yaşlı kadın görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tanınmış bir kadın görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanınmayan birini görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanınmayan erkekle öpüşmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanınmış birini görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir