AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanınmış kadın görmek

Kahve falında tanınmış kadın görmek

Kahve falında tanınmış kadın görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanınmış kadın gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sevmeseniz bile onlarla iş yapmanız gerektiğini kabul etmenizde fayda var.

Kahve falında tanınmayan yaşlı kadın görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında tanınan kadın görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında tanınmış bir kadın görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına alamet eder.

Kahve falında tanınmış kadın görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanınan yaşlı kadın görmek ticaret sektörüne atılacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanınmayan birini görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanınmış insan görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanınmayan erkekle öpüşmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir