AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanınmış birini görmek

Kahve falında tanınmış birini görmek

Kahve falında tanınmış birini görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında tanınmış birini gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında tanınan adam görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında tanınmış biriyle öpüşmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında tanınmış bir adam görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanınmayan erkek görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında tanınan yaşlı adam görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanınmış bir sanatçı görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanınmayan yaşlı kadın görmek hayır getirecek yollara girileceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tanınmış kadın görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir