AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta örümcek ağı görmek

Kahve falında ağaçta örümcek ağı görmek

Kahve falında ağaçta örümcek ağı görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta örümcek ağı gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında ağaçta örümcek ağı görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarında örümcek ağı görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına delalet eder.

Kahve falında örümcek ağını görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında örümcek ağına dokunmak iş hayatında çok zarar edileceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında örümcek ağı temizlemek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örümcek ve ağını görmek canın sıkılacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında evinde örümcek ağı görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında örümcek ağının içinden geçmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir