AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın eve girmek

Kahve falında tanımadığın eve girmek

Kahve falında tanımadığın eve girmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın eve girmek gördüyseniz:

  • Paylaşmanın olumlu sonuçlarını görebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın eve girmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı eve girmek rahata kavuşmaya, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir eve girmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir eve girmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birikim yapacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin koluna girmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya inanılır.

Kahve falında tanımadığın birinin evine girmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin koluna girmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin koluna girmek sıkıntılarını aşacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir