AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir eve girmek

Kahve falında tanımadığın bir eve girmek

Kahve falında tanımadığın bir eve girmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir eve girmek gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Kahve falında tanımadığı bir eve girmek işsiz ise işe gireceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı eve girmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın eve girmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir eve girmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin koluna girmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin koluna girmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinin evine girmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin koluna girmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir