AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle tanışmak

Kahve falında tanımadığın biriyle tanışmak

Kahve falında tanımadığın biriyle tanışmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, bol muhabbette kalacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Kahve falında tanımadığı biriyle tanışmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla tanışmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle tanışmak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle tanışmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın insanlarla tanışmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle tanışmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bi erkekle tanışmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet eder.

Kahve falında yabancı kişilerle tanışmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir