AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir erkekle tanışmak

Kahve falında tanımadığın bir erkekle tanışmak

Kahve falında tanımadığın bir erkekle tanışmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle tanışmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle tanışmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle tanışmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle tanışmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kızla tanışmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın insanlarla tanışmak gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı biriyle tanışmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı erkekle tanışmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle tanışmak bütçesinin küçüleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir