AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle sarılmak

Kahve falında tanımadığın biriyle sarılmak

Kahve falında tanımadığın biriyle sarılmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, isteklerinin yerine geleceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe sarıldığını görmek yüzünün güleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı birine sarılmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, önün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe sarılmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarılmak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığınız birine sarılmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir