AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birisiyle sevgili olmak

Kahve falında tanımadığın birisiyle sevgili olmak

Kahve falında tanımadığın birisiyle sevgili olmak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birisiyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli bazı iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilir veya zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığım biriyle sevgili olmak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı birini sevgili olarak görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla sevgili olmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle sevgili olmak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir sevgili görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birini sevgilin olarak görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir