AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birisine sarılmak

Kahve falında tanımadığın birisine sarılmak

Kahve falında tanımadığın birisine sarılmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yeni projelere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birisine sarılmak gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe sarılmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe sarıldığını görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarıldığını görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birisine sarılmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı birisine sarılmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir