AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın aile görmek

Kahve falında tanımadığın aile görmek

Kahve falında tanımadığın aile görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın aile gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar karşısında net bir fikir sahibi olmak güç olmasına rağmen, net olmanız gerekmesi, sizin için hoş bir öneri gibi durmasa da, denemeniz gerekeceğe benziyor.

Kahve falında tanımadığın aile görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, işinden geri kalacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir aile görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir aileyi görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ailece arabaya binmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ailenle tanıştırmak çok kötü günler yaşayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi aileyle tanıştırmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında aileden birinin hapse girdiğini görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir