AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek hayatının da düzene gireceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle ilişkiye girdiğini görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının ilişkiye girdiğini görmek dualarının karşılığını alacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babasının ilişkiye girdiğini görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle ilişkiye girdiğini görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında erkekle ilişkiye girdiğini görmek rızkın kesilmeyeceğine, tüm dileklerin tutacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir