AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında erkekle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında erkekle ilişkiye girdiğini görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, hayatının iplerini eline alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bol bol hayır duası alınacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Kahve falında erkeklerin ilişkiye girdiğini görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle ilişkiye girdiğini görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kadın ve erkeğin ilişkiye girdiğini görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşiyle ilişkiye girdiğini görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin ilişkiye girdiğini görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekle bir kadının ilişkiye girdiğini görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir