AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birisiyle nişanlanmak

Kahve falında tanımadığı birisiyle nişanlanmak

Kahve falında tanımadığı birisiyle nişanlanmak yeniden can bulacağına, büyük bir makama geleceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı birisiyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kazançlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlanmak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı kişiyle nişanlanmak hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığım biriyle nişanlanmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı erkekle nişanlanmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlandığını görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlı olduğunu görmek hastalıklarının iyileşeceğine, akıllı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlanmak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir