AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birinin ölümünü görmek

Kahve falında tanımadığı birinin ölümünü görmek

Kahve falında tanımadığı birinin ölümünü görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı birinin ölümünü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizdeyse sizden kaynaklanan bir dalgalanma olabilir.

Kahve falında tanımadığın birinin ölümünü görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin ölüm haberi almak zorlu bir dönem geçirileceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı birinin ölüm haberini almak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı birinin ölümünü görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin ölüm haberini almak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kalp kırmaya delalet eder.

Kahve falında ölüm hazırlığı yapmak güzel bir haber almaya, çekilen çilelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ölüm haberi okumak yanlış kararlar vereceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birini ölümden kurtarmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir