AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ve anne görmek

Kahve falında baba ve anne görmek

Kahve falında baba ve anne görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında baba ve anne gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Kahve falında anne babanın evlendiğini görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen anne babasını görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin anne ve babasını görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş annesini babasını görmek güven kaybına uğrayacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba evini görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında anne babaya beddua etmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, onların mutlu haberlerini alacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babanın tartıştığını görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir