AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık nişanlanmak

Kahve falında tanıdık nişanlanmak

Kahve falında tanıdık nişanlanmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık nişanlanmak gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Kahve falında tanıdığının nişanlandığını görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık nişanlanmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin nişanlandığını görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, onların başarıları ile övüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın biriyle nişanlandığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kurulu düzeni olacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle nişanlanmak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birisiyle nişanlanmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığının nişanlandığını görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık biriyle nişanlanmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir