AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birinin nişanlandığını görmek

Kahve falında tanıdığı birinin nişanlandığını görmek

Kahve falında tanıdığı birinin nişanlandığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık nişanlanmak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tanıdığının nişanlandığını görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık biriyle nişanlandığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın biriyle nişanlandığını görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla nişanlanmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birinin nişanlandığını görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, iş güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin nişanlandığını görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin nişanlandığını görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir