AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık erkek arkadaş görmek

Kahve falında tanıdık erkek arkadaş görmek

Kahve falında tanıdık erkek arkadaş görmek borçlarının ödeneceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık erkek arkadaş gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanıdık erkek arkadaş görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın arkadaşını görmek helal ekmek yiyeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir arkadaşı görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık arkadaş görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık arkadaşını görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir arkadaş görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık arkadaşları görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık arkadaşı görmek başarıya ve zafere doymayacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir