AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık arkadaşını görmek

Kahve falında tanıdık arkadaşını görmek

Kahve falında tanıdık arkadaşını görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rızkının bollaşacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar karşı tarafın kendinde olmadığını düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında tanıdık arkadaşları görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir arkadaş görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığın arkadaşını görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık arkadaşını görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık arkadaşı görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir arkadaşı görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık erkek arkadaş görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık arkadaş görmek karamsar ve umutsuz olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir