AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir arkadaşı görmek

Kahve falında tanıdık bir arkadaşı görmek

Kahve falında tanıdık bir arkadaşı görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında tanıdığın arkadaşını görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık arkadaşı görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık bir arkadaşı görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık bir arkadaş görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık arkadaşları görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık erkek arkadaş görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık arkadaş görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık arkadaşını görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir