AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık doktor görmek

Kahve falında tanıdık doktor görmek

Kahve falında tanıdık doktor görmek mutlu bir insan olunacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık doktor gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size destek olabilir.

Kahve falında tanıdık doktor görmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık bir doktor görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate rivayet etmektedir.

Kahve falında doktorun yanında çalışmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet eder.

Kahve falında kadın doktor görmek gelir kaybedeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında doktorluğu kazandığını görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kadın doğum doktoru görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında diş doktoru görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına yorulur.

Kahve falında çok doktor görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir