AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle zina etmek

Kahve falında tanıdık biriyle zina etmek

Kahve falında tanıdık biriyle zina etmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle zina etmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız hayatınızda etkisi olabilecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tanıdık biriyle zina etmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle zina yapmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında zorla zina yapmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, maddi gücünü yitireceğine inanılır.

Kahve falında ablasıyla zina yapmak karısının çok mutlu olacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşiyle zina yapmak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına işarettir.

Kahve falında kızıyla zina etmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işarettir.

Kahve falında zina yapmak helal ekmek yiyeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkekle zina yaptığını görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir