AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle nişanlandığını görmek

Kahve falında tanıdık biriyle nişanlandığını görmek

Kahve falında tanıdık biriyle nişanlandığını görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığının nişanlandığını görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle nişanlandığını görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık nişanlanmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, kişinin şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir tanıdığının nişanlandığını görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı biriyle nişanlanmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı birinin nişanlandığını görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla nişanlanmak kendisine olan güveninin artacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkekle nişanlanmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir