AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini görmek

Kahve falında tanıdık birini görmek

Kahve falında tanıdık birini görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, şansının da açık olacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, güzel günler geçireceğine, mutluluk bulacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birini gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonda konuşmak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini sevgili olarak görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birinin ismini görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığın birinin bayıldığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığını hapishanede görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, kredi çekileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı birinin mezarını görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında tüm tanıdıklarını görmek kazancın devamlı olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık arkadaşını görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir