AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birinin mezarını görmek

Kahve falında tanıdığı birinin mezarını görmek

Kahve falında tanıdığı birinin mezarını görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, konfor içinde yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin mezarını gördüyseniz:

  • Evinizde duygusal iniş çıkışlar yaşanabilir.

Kahve falında tanıdık mezar görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin mezarını görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı birinin mezarını görmek gözünün yaşını sileceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığının mezarını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığını ağlarken görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin öldüğünü görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığın birine bağırmak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık kadından para almak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir