AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık aile görmek

Kahve falında tanıdık aile görmek

Kahve falında tanıdık aile görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık aile gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Kahve falında tanıdık bir aile görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık aile görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir aile görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında aile fertlerinden birinin öldüğünü görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanı ailenle tanıştırmak kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında çingene ailesi görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi aile içinde görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında aile büyüklerini görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir