AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir aile görmek

Kahve falında başka bir aile görmek

Kahve falında başka bir aile görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir aile gördüyseniz:

  • Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var.

Kahve falında başka bir aile görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında başka aile görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ailece toplanmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ingiliz kraliyet ailesini görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayının ailesini görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak her şeyin sarpa saracağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ailece denize girmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgili ve ailesini görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir