AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının taşındığını görmek

Kahve falında tanıdığının taşındığını görmek

Kahve falında tanıdığının taşındığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının taşındığını gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında tanıdığının taşındığını görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında daha geniş bir eve taşınmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siteye taşınmak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin taşındığını görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında işyeri taşınmak para ve zaman ayıracağına, onlara değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında eve taşınmak verilen vaatlerin yerine getirileceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin taşındığını görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden birinin taşındığını görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir