AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını kaybetmek

Kahve falında tanıdığını kaybetmek

Kahve falında tanıdığını kaybetmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığını kaybetmek gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmayın.

Kahve falında tanıdığını kaybetmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini tabutta görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığın birinin sesini duymak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin evine girmek zor günlerin geride kalacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş tanıdık görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığının nişanlandığını görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık kalabalık görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık isim duymak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir