AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir erkek görmek

Kahve falında tanıdığı bir erkek görmek

Kahve falında tanıdığı bir erkek görmek kendi işine kavuşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, başarılarının artacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir erkek gördüyseniz:

  • Ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık erkekle sarılmak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık genç bir erkek görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ticaret hayatına atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık genç erkek görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkek bebek görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık erkekle evlenmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı erkekle evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir