AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birinin evlendiğini görmek

Kahve falında tanıdığın birinin evlendiğini görmek

Kahve falında tanıdığın birinin evlendiğini görmek dertlerin ortadan kalkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sorunlarını aşacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığın birinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında tanıdığı birisiyle evlenmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bır erkekle evlenmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin evlendiğini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, hobilerine eğileceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık erkekle evlenmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık biriyle evlenmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin evlendiğini görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir