AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin adını duymak

Kahve falında tanıdık birinin adını duymak

Kahve falında tanıdık birinin adını duymak büyük borçlara girmeyeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, düşmanından uzak olacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin adını duymak gördüyseniz:

  • Duygusal yönden artık çekingen olmayın.

Kahve falında tanıdık birinin adını duymak yeni kapılar açılacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin adını duymak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin adını duymak lüks içinde olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında şeytanın adını duymak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin adını duymak yaraların merheminin bulunulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet eder.

Kahve falında evleneceğin kişinin adını duymak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhammet adını duymak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında azrail adını duymak ufkunun açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir