AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandır ekmeği görmek

Kahve falında tandır ekmeği görmek

Kahve falında tandır ekmeği görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, halsizleşeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tandır ekmeği gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Kahve falında tandır ekmeği yediğini görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, elinin darlaşacağına yorulur.

Kahve falında sıcak tandır ekmeği yemek kazancının günden güne çok artacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek tandırı görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin hayatının değişeceğine delalet eder.

Kahve falında tandır ekmeği yapmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında tandıra ekmek yapmak bereket ve huzur geleceğine, hayırlı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tandır ekmeği pişirmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tandırda ekmek pişirmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında tandırda ekmek yapmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir