AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandır sacı görmek

Kahve falında tandır sacı görmek

Kahve falında tandır sacı görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında tandır sacı gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Kahve falında tandır sacı görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında sacda börek pişirmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir sac görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında sac ekmeği pişirmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sac ekmek yapmak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sac kavurma görmek bir beladan kurtulacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında sac ekmek görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına işarettir.

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir