AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandır yaktığını görmek

Kahve falında tandır yaktığını görmek

Kahve falında tandır yaktığını görmek şansının da döneceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, başarıların çoğalacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine işarettir.

Kahve falında tandır yaktığını gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Kahve falında tandır ekmek yemek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tandırlık görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tandırda ateş yakmak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına alamet eder.

Kahve falında tandırda yandığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek tandırı görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tandır temizlemek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tandır görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, başına türlü belalar geleceğine yorulur.

Kahve falında tandır ekmeği pişirmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir