AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandır temizlemek

Kahve falında tandır temizlemek

Kahve falında tandır temizlemek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tandır temizlemek gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Kahve falında tandır temizlemek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, küs kimselerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında tandır ekmeği yediğini görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında tandırda yufka pişirmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek tandırı görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan tandır görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında tandır görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu tandır yemek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında tandırda ateş yakmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir