AnaSayfa / Genel / Kahve falında tamir yapılan ev görmek

Kahve falında tamir yapılan ev görmek

Kahve falında tamir yapılan ev görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kararlar alacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tamir yapılan ev gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızla daha iyi anlaşmanıza karşılık bir ya da daha fazla arkadaşınızla aranız daha soğuk olabilir.

Kahve falında tamir yapılan ev görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Kahve falında evde tamir yapmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, ün sahibi birisi olunacağına işaret eder.

Kahve falında tamir edilen ev görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde tamir görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına tabir olunur.

Kahve falında eski evi tamir etmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ev tamiri yaptırmak hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında ev tamir edildiğini görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında ev alıp tamir etmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir